Επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος 2017 - 2018

• 06 Οκτωβρίου 2017
Στην κλήρωση του Πρωταθλήματος έκανε την εμφάνισή της η CAPELLI SPORT η επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιαστικής περιόδου 2017 - 2018.

Η Capelli Sport είναι μία νέα & ανερχόμενη Αμερικάνικη αθλητική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στην Νέα Υόρκη και αποτελεί μέλος του ομίλου εταιριών GMA Group με κύρια εταιρία την Capelli New York

Τα προϊόντα της τοποθετούνται ποιοτικά δίπλα στις κορυφαίες εταιρίες της αθλητικής βιομηχανίας & το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της ικανοποιεί τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργαζόμενων ομάδων & αθλητών. Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσα από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και το δίκτυο εταιριών της.

Στο χαρτοφυλάκιό της ανήκουν ομάδες από όλο τον κόσμο όπως η MSV Duisburg, FSV Frankfurt, Harrisburg Islanders, Rochester Rhinos, International Allies FC, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Λιβάνου κ.α. Πέραν αυτών η εταιρία αναπτύσσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου Cedar Stars που έχει στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή συμφωνία, δήλωσε ο Kay Mourheg, Executive Vice President της Capelli Sport και συμπλήρωσε: Το πρωτάθλημα της Football League απευθύνεται σε σημαντικό μέρος του Ελληνικού αθλητικού κόσμου με την συμμετοχή μεγάλων και ιστορικών ομάδων. Η εταιρία μας μέσα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της στοχεύει στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τις ομάδες και τους αθλητές αυτών.

© 2016 Football League All rights reserved.